Copywriter, marketing-szövegíró kerestetik

Az ország legextrémebb könyvescsapata keresi új munkatársát

Állásajánlat

Szóval szövegírót keresünk webshop termékleírásaihoz, első körben a meglévő 5000 aktív terméklapból kéne szöveges kivonatot készíteni 350 (max700) karakter hosszban per darab a meglévő termékleírások alapján. Majd a későbbiekben az új termékekre is, de az már inkább „részmunkaidős” megoldás lesz, de ennyire ne szaladjunk előre.

A termékek könyvek, tehát van dögivel forrás, ami alapján lehet leírást csinálni.

Szerződéses jogviszonyban gondolkodunk, home-office megoldható, mivel a leírások már készen vannak, ami alapján a kivonatokat meg kell írni, de alkalmasint kézbe kell venni a terméket, ami Budapesten van, szóval néha azért be kell jönni.

Lehet kezdő is, ha tehetséges marketing-szövegírónak gondolja magát.

Jelentkezés

Árajánlat / Fizetési igény / teljesítési határidő csatolásával egy rövid bemutatkozás mellett várnánk a jelentkezéseket:

utasirobert kukac gmail pont com

címen nálam. További kérdésekkel is ugyanott.

Köszönöm.

Elvárások

Legyen jófej :)

Technológia

HEADING:
max 300-700 karakter hosszúságú szöveg, ami rövid szummázata a termékleírásnak, illetve a terméknek magának, továbbá a teljes leírás elolvasására ösztönöz. Tartalmaz minden olyan kulcsszót, ami az adott termékre releváns. Szerkezete: 1 teljes mondat, ami nem tartalmaz formázott szöveget, csak sima text, nem tartalmazhat csupanagybetűs kiabálást és még szótördelést sem. A mondatnak meg kell felelnie a magyar helyesírás szabályainak. Illetve figyelembe véve a felhasználását, a mondatot úgy kell összerakni, hogy a lényeg legyen az elején, mivel ...-tal levágja a végét az ezt felhasználó megjelenítő algoritmus. Fontos, hogy olyan kulcsszavakat tartalmazzon, amiket nagy valószínűséggel a könyv vásárlói használnak még akkor is, ha az nem szakszerű. Példának okáért senki sem keres Egész Magyarországos térképet még akkor sem, ha ez a neve, hanem mindenki Nagy Magyarországos térképet keres. Tilos benne az ismétlés, különös tekintettel a a termék címére és szerzőjére. Az a TITLE elembe kerül, nem ide.

Felhasználás:

  1. a terméklapon a leírás legelején.
  2. hírlevélben, mint rövid kiajánló.
  3. google share során ez jelenik meg a találati listában ...-tal a végén
  4. facebook share során ez jelenik meg a bejegyzésboxban ...-tal a végén.
  5. mindennemű linkmegosztásnál, pl messenger, skype ez jelenik meg ...-tal a végén.
  6. keresésekben erre való illeszkedést ellenőriz az algoritmus.

Minden könyvre kell egy ilyen.

Mankók hozzá: a meglévő termékleírások, illetve maga a könyv végszükségben.

Utóirat

Kedves Érdeklődők!